Achternaam BeurdeleyMeer weten over de achternaam Beurdeley is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beurdeley in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beurdeley leven.

De Beurdeley achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beurdeley, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beurdeley zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beurdeley

Bekijk kaart van de achternaam Beurdeley

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beurdeley ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beurdeley draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beurdeley die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beurdeley vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beurdeley zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beurdeley onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beurdeley in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (467)
 2. Thailand Thailand (2)
 3. Zwitserland Zwitserland (1)
 4. Spanje Spanje (1)
 5. Maleisië Maleisië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beurdeley hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beurdeley in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beurdeley de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beurdeley een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Beurdeley enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beurdeley. Dit komt doordat de achternaam Beurdeley vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Beurdeley veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Beurdeley, zoals we kunnen zien.

 1. Bordeley
 2. Bardley
 3. Berdeales
 4. Bertelly
 5. Boardley
 6. Bordley
 7. Bourdelot
 8. Bradeley
 9. Burdell
 10. Burdelot
 11. Burdulea
 12. Burtley
 13. Bertely
 14. Burdel
 15. Berdel
 16. Berdelli
 17. Burdelas
 18. Burdiles
 19. Bertele
 20. Berdale
 21. Bertelet
 22. Bourdel
 23. Bardales
 24. Bardalet
 25. Bardel
 26. Bardelas
 27. Bardell
 28. Bardella
 29. Bardelli
 30. Bardolet
 31. Bartley
 32. Beardall
 33. Berdala
 34. Berdeal
 35. Berdiales
 36. Berdiel
 37. Berdwell
 38. Bertel
 39. Bertell
 40. Bertelli