Achternaam BeurkMeer weten over de achternaam Beurk is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beurk in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beurk leven.

De Beurk achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beurk, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beurk zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beurk

Bekijk kaart van de achternaam Beurk

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beurk ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beurk draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beurk die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beurk vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beurk zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beurk onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beurk in de wereld

 1. Brazilië Brazilië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beurk hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beurk in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beurk de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beurk een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Beurk enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Beurk stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beurk.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Beurk hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beurk maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Beurk veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Beurk, zoals we kunnen zien.

 1. Berk
 2. Bourk
 3. Burk
 4. Beurko
 5. Bark
 6. Bears
 7. Beers
 8. Berck
 9. Berek
 10. Berg
 11. Berka
 12. Berke
 13. Berki
 14. Berko
 15. Berks
 16. Berky
 17. Berrak
 18. Bers
 19. Berz
 20. Beuris
 21. Birk
 22. Bork
 23. Bourg
 24. Bourke
 25. Bours
 26. Bruck
 27. Bruk
 28. Buerk
 29. Burak
 30. Burck
 31. Burek
 32. Burg
 33. Burgk
 34. Burik
 35. Burka
 36. Burke
 37. Burki
 38. Burko
 39. Burks
 40. Burky