Achternaam BeurskensMeer weten over de achternaam Beurskens is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beurskens in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beurskens leven.

De Beurskens achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beurskens, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beurskens zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beurskens

Bekijk kaart van de achternaam Beurskens

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beurskens ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beurskens draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beurskens die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beurskens vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beurskens zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beurskens onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beurskens in de wereld

 1. Nederland Nederland (1786)
 2. Duitsland Duitsland (206)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (183)
 4. Schotland Schotland (57)
 5. België België (35)
 6. Engeland Engeland (22)
 7. Zwitserland Zwitserland (10)
 8. Australië Australië (9)
 9. Canada Canada (8)
 10. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (2)
 11. Polen Polen (2)
 12. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 13. Spanje Spanje (1)
 14. Frankrijk Frankrijk (1)
 15. Noord-Ierland Noord-Ierland (1)
 16. Ierland Ierland (1)
 17. Mozambique Mozambique (1)
 18. Zweden Zweden (1)
 19. Singapore Singapore (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beurskens hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beurskens in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beurskens de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beurskens een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beurskens. Dit komt doordat de achternaam Beurskens vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Beurskens hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beurskens maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Burkens
 2. Bercken
 3. Berken
 4. Berkins
 5. Burken
 6. Burkins
 7. Bersen
 8. Bierkens
 9. Baerken
 10. Barken
 11. Barkins
 12. Barsen
 13. Barsness
 14. Bearson
 15. Bercena
 16. Bercheny
 17. Bergen
 18. Bergene
 19. Bergmans
 20. Berkan
 21. Berkane
 22. Berkani
 23. Berkenpas
 24. Berkin
 25. Berkness
 26. Berkun
 27. Berkyn
 28. Bersani
 29. Bersano
 30. Bersin
 31. Bersina
 32. Berson
 33. Berzins
 34. Bircken
 35. Birken
 36. Boersen
 37. Borgens
 38. Boursin
 39. Bourson
 40. Brackens