Achternaam BeurtonMeer weten over de achternaam Beurton is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beurton in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beurton leven.

De Beurton achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beurton, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beurton zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beurton

Bekijk kaart van de achternaam Beurton

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beurton ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beurton draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beurton die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beurton vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beurton zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beurton onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beurton in de wereld

 1. Frankrijk Frankrijk (591)
 2. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 4. België België (1)
 5. Zwitserland Zwitserland (1)
 6. Chili Chili (1)
 7. Engeland Engeland (1)
 8. Schotland Schotland (1)
 9. Ierland Ierland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beurton hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beurton in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beurton de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beurton een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Beurton enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

 1. Bearton
 2. Berton
 3. Bourton
 4. Burton
 5. Barton
 6. Beardon
 7. Berdon
 8. Bertan
 9. Berten
 10. Berthon
 11. Bertin
 12. Bertona
 13. Bertone
 14. Bertoni
 15. Birton
 16. Borton
 17. Bourdon
 18. Bruton
 19. Brutton
 20. Burdon
 21. Burtan
 22. Burtin
 23. Byrton
 24. Burtom
 25. Burtton
 26. Bereton
 27. Bhurtun
 28. Brton
 29. Bierton
 30. Baraton
 31. Bardon
 32. Bartan
 33. Barten
 34. Bartin
 35. Bartone
 36. Bartoni
 37. Bearden
 38. Berdan
 39. Berden
 40. Berdin