Achternaam BevandaMeer weten over de achternaam Bevanda is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bevanda in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bevanda leven.

De Bevanda achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bevanda, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bevanda zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bevanda

Bekijk kaart van de achternaam Bevanda

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bevanda ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bevanda draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bevanda die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bevanda vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bevanda zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bevanda onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bevanda in de wereld

 1. Bosnië en Herzegovina Bosnië en Herzegovina (1406)
 2. Kroatië Kroatië (583)
 3. Australië Australië (93)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (48)
 5. Duitsland Duitsland (35)
 6. Canada Canada (26)
 7. Servië Servië (26)
 8. Zwitserland Zwitserland (12)
 9. Zweden Zweden (11)
 10. Slovenië Slovenië (9)
 11. Oostenrijk Oostenrijk (6)
 12. Italië Italië (5)
 13. Brazilië Brazilië (3)
 14. Frankrijk Frankrijk (2)
 15. Nederland Nederland (2)
 16. België België (1)
 17. Bulgarije Bulgarije (1)
 18. Engeland Engeland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bevanda hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bevanda in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bevanda de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bevanda een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bevanda enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bevanda. Dit komt doordat de achternaam Bevanda vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bevanda veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bevanda, zoals we kunnen zien.

 1. Bavand
 2. Bufanda
 3. Bavant
 4. Babando
 5. Bavent
 6. Bifante
 7. Bipendu
 8. Bofondi
 9. Bovender
 10. Bobende
 11. Bafundi
 12. Bufante
 13. Babinet
 14. Boventer
 15. Bobinet
 16. Bafounta
 17. Boaventura
 18. Buabent
 19. Bubendorf
 20. Bhupinder
 21. Boubendir
 22. Buffinton
 23. Bouhebent
 24. Babindamana
 25. Babaahmed
 26. Baba ahmed
 27. Babin de lignac