Achternaam BeversMeer weten over de achternaam Bevers is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bevers in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bevers leven.

De Bevers achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bevers, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bevers zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bevers

Bekijk kaart van de achternaam Bevers

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bevers ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bevers draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bevers die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bevers vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bevers zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bevers onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bevers in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (2179)
 2. Nederland Nederland (1241)
 3. België België (823)
 4. Duitsland Duitsland (128)
 5. Engeland Engeland (63)
 6. Canada Canada (33)
 7. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (8)
 8. Oostenrijk Oostenrijk (7)
 9. Australië Australië (7)
 10. Zwitserland Zwitserland (7)
 11. Schotland Schotland (4)
 12. Italië Italië (3)
 13. Afghanistan Afghanistan (1)
 14. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 15. Spanje Spanje (1)
 16. Frankrijk Frankrijk (1)
 17. Ierland Ierland (1)
 18. Zuid-Korea Zuid-Korea (1)
 19. Filipijnen Filipijnen (1)
 20. Rusland Rusland (1)
 21. Thailand Thailand (1)
 22. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bevers hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bevers in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bevers de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bevers een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bevers enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bevers. Dit komt doordat de achternaam Bevers vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bevers stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bevers.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bevers hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bevers maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bevers, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bevers, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bevers met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Beavers
 2. Beevers
 3. Bivers
 4. Boevers
 5. Babers
 6. Bobers
 7. Beavors
 8. Beevors
 9. Beaverson
 10. Beverage
 11. Biberos
 12. Boberg
 13. Buberos
 14. Byberg
 15. Beberac
 16. Baverez
 17. Babres
 18. Babures
 19. Beaubras
 20. Beveraggi
 21. Beversdorf
 22. Bobres
 23. Boberek
 24. Biberic
 25. Babberg
 26. Bavarese
 27. Beverstock
 28. Babiarz
 29. Baverstock
 30. Beauprez
 31. Beauverger
 32. Bieberich
 33. Biforcos
 34. Beberaggi
 35. Bobrik
 36. Bobryk
 37. Babrak
 38. Biberić
 39. Boufares
 40. Babraj