Achternaam BewesMeer weten over de achternaam Bewes is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bewes in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bewes leven.

De Bewes achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bewes, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bewes zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bewes

Bekijk kaart van de achternaam Bewes

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bewes ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bewes draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bewes die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bewes vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bewes zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bewes onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bewes in de wereld

 1. Australië Australië (276)
 2. Engeland Engeland (206)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (18)
 4. Wales Wales (9)
 5. Canada Canada (7)
 6. Brazilië Brazilië (2)
 7. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bewes hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bewes in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bewes de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bewes een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bewes enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bewes. Dit komt doordat de achternaam Bewes vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bewes hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bewes maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bewes, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bewes, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bewes met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bees
 2. Behes
 3. Bews
 4. Bowes
 5. Baes
 6. Baies
 7. Bawek
 8. Bayes
 9. Beas
 10. Beaus
 11. Becks
 12. Beek
 13. Beeks
 14. Beese
 15. Beess
 16. Begey
 17. Beggs
 18. Beis
 19. Beke
 20. Bes
 21. Bese
 22. Bess
 23. Beus
 24. Beyas
 25. Beys
 26. Beze
 27. Bies
 28. Boes
 29. Boies
 30. Boues
 31. Bows
 32. Boyes
 33. Bueyes
 34. Byes
 35. Bekea
 36. Becs
 37. Bues
 38. Bece
 39. Beiss
 40. Beeg