Achternaam BewickMeer weten over de achternaam Bewick is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bewick in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bewick leven.

De Bewick achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bewick, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bewick zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bewick

Bekijk kaart van de achternaam Bewick

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bewick ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bewick draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bewick die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bewick vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bewick zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bewick onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bewick in de wereld

 1. Engeland Engeland (1570)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (542)
 3. Canada Canada (170)
 4. Australië Australië (149)
 5. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (123)
 6. Schotland Schotland (52)
 7. Wales Wales (37)
 8. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (27)
 9. Zweden Zweden (10)
 10. Italië Italië (7)
 11. Singapore Singapore (4)
 12. Zwitserland Zwitserland (3)
 13. Duitsland Duitsland (3)
 14. Brazilië Brazilië (2)
 15. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 16. België België (1)
 17. China China (1)
 18. Spanje Spanje (1)
 19. Noord-Ierland Noord-Ierland (1)
 20. Georgië Georgië (1)
 21. Ierland Ierland (1)
 22. Libië Libië (1)
 23. Qatar Qatar (1)
 24. Turkije Turkije (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bewick hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bewick in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bewick de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bewick een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bewick stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bewick.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bewick hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bewick maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bewick veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bewick, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bewick, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bewick, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bewick met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bewicke
 2. Bowick
 3. Beck
 4. Beeck
 5. Behic
 6. Beica
 7. Beich
 8. Beik
 9. Beuck
 10. Bick
 11. Buick
 12. Boick
 13. Bowich
 14. Baack
 15. Back
 16. Bahica
 17. Baic
 18. Baica
 19. Baich
 20. Baicu
 21. Baik
 22. Bauck
 23. Bawek
 24. Beach
 25. Beak
 26. Beauce
 27. Bec
 28. Beca
 29. Becce
 30. Becci
 31. Bech
 32. Beci
 33. Becka
 34. Becke
 35. Beckh
 36. Becks
 37. Beckx
 38. Becky
 39. Beco
 40. Becu