Achternaam BeyenMeer weten over de achternaam Beyen is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beyen in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beyen leven.

De Beyen achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beyen, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beyen zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beyen

Bekijk kaart van de achternaam Beyen

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beyen ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beyen draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beyen die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beyen vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beyen zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beyen onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beyen in de wereld

 1. Duitsland Duitsland (340)
 2. België België (275)
 3. Turkije Turkije (244)
 4. Burkina Faso Burkina Faso (116)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (84)
 6. Nederland Nederland (67)
 7. India India (17)
 8. Liberia Liberia (16)
 9. Frankrijk Frankrijk (13)
 10. Iran Iran (13)
 11. Canada Canada (10)
 12. Australië Australië (9)
 13. Engeland Engeland (7)
 14. Indonesië Indonesië (7)
 15. Zweden Zweden (4)
 16. Kameroen Kameroen (3)
 17. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 18. Zwitserland Zwitserland (2)
 19. Bulgarije Bulgarije (1)
 20. Belize Belize (1)
 21. Ethiopië Ethiopië (1)
 22. Italië Italië (1)
 23. Syrië Syrië (1)
 24. Oekraïne Oekraïne (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beyen hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beyen in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beyen de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beyen een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Beyen enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Beyen stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beyen.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Beyen, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Beyen, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Beyen met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bayen
 2. Been
 3. Behen
 4. Beyan
 5. Beyem
 6. Beyene
 7. Boyen
 8. Biyen
 9. Beyn
 10. Baaen
 11. Baen
 12. Bahen
 13. Bayan
 14. Bayon
 15. Beahn
 16. Beain
 17. Bean
 18. Beehn
 19. Beem
 20. Beene
 21. Beeny
 22. Behan
 23. Behem
 24. Behin
 25. Behn
 26. Behun
 27. Beian
 28. Bein
 29. Ben
 30. Bene
 31. Benea
 32. Beney
 33. Benn
 34. Beon
 35. Beun
 36. Beyme
 37. Beyne
 38. Bien
 39. Boen
 40. Bohen