Achternaam BeyuMeer weten over de achternaam Beyu is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Beyu in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Beyu leven.

De Beyu achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Beyu, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Beyu zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Beyu

Bekijk kaart van de achternaam Beyu

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Beyu ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Beyu draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Beyu die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Beyu vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Beyu zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Beyu onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Beyu in de wereld

 1. Oekraïne Oekraïne (105)
 2. Rusland Rusland (70)
 3. Tanzania Tanzania (62)
 4. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (34)
 5. Moldavië Moldavië (19)
 6. Nigeria Nigeria (18)
 7. Transnistrië Transnistrië (9)
 8. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (9)
 9. Indonesië Indonesië (8)
 10. Turkije Turkije (4)
 11. Bulgarije Bulgarije (2)
 12. Kazachstan Kazachstan (2)
 13. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 14. Ethiopië Ethiopië (1)
 15. Griekenland Griekenland (1)
 16. Roemenië Roemenië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Beyu hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Beyu in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Beyu de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Beyu een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Beyu stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Beyu.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Beyu veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Beyu, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Beyu, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Beyu, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Beyu met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Beau
 2. Beu
 3. Bey
 4. Beya
 5. Beye
 6. Buyu
 7. Beyou
 8. Bayu
 9. Bahu
 10. Baou
 11. Bau
 12. Bay
 13. Baya
 14. Baye
 15. Bayo
 16. Bayou
 17. Be
 18. Bea
 19. Beaw
 20. Bee
 21. Beeh
 22. Beh
 23. Beha
 24. Behe
 25. Bei
 26. Beuh
 27. Bew
 28. Beyah
 29. Beyea
 30. Biau
 31. Biu
 32. Biya
 33. Boau
 34. Boey
 35. Boeye
 36. Bou
 37. Boy
 38. Boya
 39. Boye
 40. Boyo