Achternaam BezanillaMeer weten over de achternaam Bezanilla is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bezanilla in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bezanilla leven.

De Bezanilla achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bezanilla, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bezanilla zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bezanilla

Bekijk kaart van de achternaam Bezanilla

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bezanilla ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bezanilla draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bezanilla die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bezanilla vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bezanilla zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bezanilla onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bezanilla in de wereld

 1. Spanje Spanje (660)
 2. Chili Chili (237)
 3. Mexico Mexico (158)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (153)
 5. Argentinië Argentinië (20)
 6. Frankrijk Frankrijk (16)
 7. Brazilië Brazilië (8)
 8. Cuba Cuba (6)
 9. Venezuela Venezuela (3)
 10. Australië Australië (1)
 11. Bolivia Bolivia (1)
 12. China China (1)
 13. Duitsland Duitsland (1)
 14. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 15. Ecuador Ecuador (1)
 16. Engeland Engeland (1)
 17. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 18. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 19. Paraguay Paraguay (1)
 20. Qatar Qatar (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bezanilla hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bezanilla in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bezanilla de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bezanilla een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bezanilla enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bezanilla. Dit komt doordat de achternaam Bezanilla vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bezanilla stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bezanilla.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bezanilla hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bezanilla maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bezanilla veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bezanilla, zoals we kunnen zien.

 1. Bezanillas
 2. Bazanelle
 3. Bazzanella
 4. Bazzanelli
 5. Becknell
 6. Bocaneala
 7. Bazanele
 8. Bizzanelli
 9. Busanello
 10. Bucknill
 11. Baccanelli
 12. Bacinelli
 13. Bagnall
 14. Bagnell
 15. Becknel
 16. Becnel
 17. Bicknall
 18. Bicknell
 19. Bignall
 20. Bignell
 21. Bucknall
 22. Bucknell
 23. Busenello
 24. Bushnell
 25. Businelle
 26. Businelli
 27. Basmala
 28. Besnault
 29. Bocanel
 30. Bismillah
 31. Bogumila
 32. Bugamelli
 33. Bassanello
 34. Bozonelos
 35. Busnelli
 36. Bassanelli
 37. Bosnell
 38. Bagenal
 39. Bagnal
 40. Bagnoli