Achternaam BezanyanMeer weten over de achternaam Bezanyan is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bezanyan in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bezanyan leven.

De Bezanyan achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bezanyan, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bezanyan zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bezanyan

Bekijk kaart van de achternaam Bezanyan

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bezanyan ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bezanyan draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bezanyan die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bezanyan vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bezanyan zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bezanyan onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bezanyan in de wereld

 1. Armenië Armenië (535)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bezanyan hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bezanyan in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bezanyan de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bezanyan een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bezanyan enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bezanyan, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bezanyan, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bezanyan met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bejanyan
 2. Begjanyan
 3. Bazanin
 4. Bezman
 5. Bagnan
 6. Bakman
 7. Beachman
 8. Bechman
 9. Beckeman
 10. Beckman
 11. Beeckman
 12. Beekman
 13. Begeman
 14. Beikman
 15. Beseman
 16. Besonen
 17. Bessman
 18. Beugnon
 19. Bignan
 20. Bixenman
 21. Boazman
 22. Boujnan
 23. Bozeman
 24. Bozman
 25. Buchanan
 26. Buchannan
 27. Bushnan
 28. Bejamin
 29. Bognan
 30. Bagman
 31. Boasman
 32. Baghmanyan
 33. Baghinyan
 34. Besman
 35. Buzmann
 36. Bizamana
 37. Bosnian
 38. Beissman
 39. Boganin
 40. Bezmen