Achternaam BezdzieckiMeer weten over de achternaam Bezdziecki is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bezdziecki in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bezdziecki leven.

De Bezdziecki achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bezdziecki, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bezdziecki zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bezdziecki

Bekijk kaart van de achternaam Bezdziecki

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bezdziecki ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bezdziecki draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bezdziecki die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bezdziecki vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bezdziecki zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bezdziecki onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bezdziecki in de wereld

 1. Polen Polen (105)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (61)
 3. Engeland Engeland (4)
 4. Canada Canada (2)
 5. Ierland Ierland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bezdziecki hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bezdziecki in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bezdziecki de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bezdziecki een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bezdziecki enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bezdziecki. Dit komt doordat de achternaam Bezdziecki vaak mutaties heeft ondergaan.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bezdziecki, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bezdziecki, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bezdziecki met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bezdziecka
 2. Bezdek
 3. Bezdicek
 4. Bzdziuch
 5. Bajdecki
 6. Beiztegui
 7. Bestick
 8. Bestwick
 9. Biesiadecki
 10. Beiztegi
 11. Bździuch
 12. Buzadzic
 13. Bzdek
 14. Biesidecki
 15. Bajdeck
 16. Beistegi
 17. Beistegui
 18. Bekteshi
 19. Bostick
 20. Bostwick
 21. Bozdoc
 22. Bzdok
 23. Bektic
 24. Bekteši
 25. Buzduceanu
 26. Becdach
 27. Besztak
 28. Besztocha
 29. Bzdyk
 30. Bajdiuk
 31. Bździkot
 32. Bzdega
 33. Bizdiga
 34. Bogdaski
 35. Bastick
 36. Bastek
 37. Bazataqui
 38. Becades
 39. Becedas
 40. Beights