Achternaam BezemekMeer weten over de achternaam Bezemek is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bezemek in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bezemek leven.

De Bezemek achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bezemek, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bezemek zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bezemek

Bekijk kaart van de achternaam Bezemek

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bezemek ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bezemek draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bezemek die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bezemek vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bezemek zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bezemek onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bezemek in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (176)
 2. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (70)
 3. Oostenrijk Oostenrijk (16)
 4. Slowakije Slowakije (4)
 5. Argentinië Argentinië (2)
 6. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bezemek hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bezemek in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bezemek de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bezemek een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bezemek. Dit komt doordat de achternaam Bezemek vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bezemek stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bezemek.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bezemek, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bezemek, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bezemek met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bzymek
 2. Bezenas
 3. Bzunek
 4. Bazenski
 5. Begines
 6. Bejines
 7. Bezons
 8. Bochenek
 9. Beznosy
 10. Bogomak
 11. Bokmej
 12. Beznoski
 13. Bosems
 14. Beznos
 15. Bzuneck
 16. Bagenski
 17. Basanes
 18. Basenas
 19. Becking
 20. Begnis
 21. Begonja
 22. Bekins
 23. Bekking
 24. Besance
 25. Besing
 26. Besinge
 27. Besinger
 28. Besong
 29. Beugnies
 30. Beussink
 31. Bezanson
 32. Bisenzi
 33. Bochnak
 34. Bogonez
 35. Bosmas
 36. Bosnak
 37. Bosnjak
 38. Bosnyak
 39. Bosoms
 40. Bozung