Achternaam BezsonovMeer weten over de achternaam Bezsonov is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bezsonov in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bezsonov leven.

De Bezsonov achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bezsonov, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bezsonov zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bezsonov

Bekijk kaart van de achternaam Bezsonov

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bezsonov ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bezsonov draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bezsonov die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bezsonov vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bezsonov zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bezsonov onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bezsonov in de wereld

 1. Oekraïne Oekraïne (719)
 2. Rusland Rusland (124)
 3. Estland Estland (12)
 4. Wit-Rusland Wit-Rusland (4)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 6. Armenië Armenië (1)
 7. Argentinië Argentinië (1)
 8. Duitsland Duitsland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bezsonov hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bezsonov in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bezsonov de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bezsonov een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bezsonov enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

 1. Bessonov
 2. Beysenov
 3. Bessonova
 4. Bazanov
 5. Bazhenov
 6. Bekenov
 7. Bozhanov
 8. Bozhinov
 9. Bisenov
 10. Bizhanov
 11. Bekzhanov
 12. Beysenova
 13. Bozinov
 14. Bukhonov
 15. Beganovi
 16. Bozhanova
 17. Bozhinova
 18. Bayzhanov
 19. Bizhanova
 20. Božinov
 21. Bekenova
 22. Bisenova
 23. Biganov
 24. Bajenov
 25. Boganov
 26. Bykanov
 27. Basonbol
 28. Bojinov
 29. Bajanov
 30. Basomba
 31. Basombo
 32. Beganovic
 33. Besenval
 34. Bosomba
 35. Beconovich
 36. Bujenova
 37. Bezombes
 38. Bashimov
 39. Božinova
 40. Byashimov