Achternaam BezushkaMeer weten over de achternaam Bezushka is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bezushka in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bezushka leven.

De Bezushka achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bezushka, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bezushka zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bezushka

Bekijk kaart van de achternaam Bezushka

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bezushka ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bezushka draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bezushka die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bezushka vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bezushka zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bezushka onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bezushka in de wereld

 1. Oekraïne Oekraïne (197)
 2. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bezushka hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bezushka in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bezushka de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bezushka een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bezushka enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

 1. Begusic
 2. Bukauskas
 3. Bakajika
 4. Bekasiak
 5. Bogusiak
 6. Basachs
 7. Bucasas
 8. Bukacek
 9. Biekiukas
 10. Baikauskas
 11. Buchcik
 12. Bexigas
 13. Bugajak
 14. Bogachyk
 15. Bocachica
 16. Bocigas
 17. Bogaczyk
 18. Boguszewski
 19. Bossuges
 20. Buciegas
 21. Buschjost
 22. Buhajezuk
 23. Bocachico
 24. Bogaciuc
 25. Bassachs
 26. Bojaciuk
 27. Bougassas
 28. Bogaychuk
 29. Bouzekouk
 30. Bisoukis
 31. Bugajewska
 32. Buchkowski
 33. Bujakowski
 34. Bukaczewski
 35. Bujišić
 36. Bozejewicz
 37. Bazukiewicz
 38. Bukowczyk
 39. Bogusiewicz
 40. Bekieszczuk