Achternaam BhMeer weten over de achternaam Bh is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bh in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bh leven.

De Bh achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bh, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bh zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bh

Bekijk kaart van de achternaam Bh

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bh ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bh draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bh die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bh vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bh zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bh onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bh in de wereld

 1. Iran Iran (5955)
 2. India India (1751)
 3. Pakistan Pakistan (1040)
 4. Indonesië Indonesië (641)
 5. Vietnam Vietnam (104)
 6. Nigeria Nigeria (51)
 7. Taiwan Taiwan (42)
 8. Maleisië Maleisië (14)
 9. Tunesië Tunesië (9)
 10. China China (4)
 11. Guinee Guinee (4)
 12. Singapore Singapore (4)
 13. Canada Canada (1)
 14. Kameroen Kameroen (1)
 15. Algerije Algerije (1)
 16. Ethiopië Ethiopië (1)
 17. Niger Niger (1)
 18. Qatar Qatar (1)
 19. Rwanda Rwanda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bh hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bh in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bh de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bh een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bh stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bh.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bh hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bh maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bh veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bh, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bh, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bh, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bh met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Ba
 2. Bah
 3. Be
 4. Beh
 5. Bi
 6. Bih
 7. Bo
 8. Boh
 9. Bu
 10. By
 11. B
 12. Bb
 13. Bha
 14. Buh
 15. Bw
 16. Bv
 17. Bho
 18. Baa
 19. Baah
 20. Bae
 21. Baha
 22. Bahe
 23. Bahi
 24. Baho
 25. Bahu
 26. Bahy
 27. Bai
 28. Baih
 29. Bao
 30. Bau
 31. Baw
 32. Bay
 33. Bea
 34. Bee
 35. Beeh
 36. Beha
 37. Behe
 38. Bei
 39. Beu
 40. Beuh