Achternaam BhagwanaMeer weten over de achternaam Bhagwana is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhagwana in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhagwana leven.

De Bhagwana achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhagwana, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhagwana zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhagwana

Bekijk kaart van de achternaam Bhagwana

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhagwana ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhagwana draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhagwana die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhagwana vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhagwana zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhagwana onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhagwana in de wereld

 1. India India (26)
 2. Argentinië Argentinië (12)
 3. Qatar Qatar (9)
 4. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 5. Guyana Guyana (3)
 6. Pakistan Pakistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhagwana hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhagwana in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhagwana de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhagwana een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bhagwana enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bhagwana stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhagwana.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bhagwana hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhagwana maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bhagwana veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bhagwana, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bhagwana, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bhagwana, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bhagwana met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bhagwani
 2. Bhagwan
 3. Bagwana
 4. Bhagwane
 5. Bhagan
 6. Bagiana
 7. Bagan
 8. Bagna
 9. Baguena
 10. Basiana
 11. Beagan
 12. Beaghan
 13. Bhojwani
 14. Bazzana
 15. Bakana
 16. Bhajan
 17. Bhashwan
 18. Bajana
 19. Bazana
 20. Bogana
 21. Baghwan
 22. Baasan
 23. Bacan
 24. Bacani
 25. Bacanu
 26. Baceanu
 27. Bachan
 28. Bagen
 29. Bagin
 30. Bagini
 31. Bagne
 32. Bagni
 33. Bagno
 34. Bagny
 35. Baican
 36. Baisan
 37. Baisani
 38. Baizan
 39. Bajan
 40. Bajano