Achternaam BhaisMeer weten over de achternaam Bhais is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhais in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhais leven.

De Bhais achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhais, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhais zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhais

Bekijk kaart van de achternaam Bhais

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhais ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhais draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhais die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhais vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhais zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhais onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhais in de wereld

 1. Palestijns Gebied Palestijns Gebied (1240)
 2. India India (549)
 3. Jordanië Jordanië (159)
 4. Jemen Jemen (154)
 5. Maleisië Maleisië (1)
 6. Nepal Nepal (1)
 7. Pakistan Pakistan (1)
 8. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhais hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhais in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhais de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhais een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bhais enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhais. Dit komt doordat de achternaam Bhais vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Bais
 2. Baas
 3. Baes
 4. Baias
 5. Baic
 6. Baies
 7. Baig
 8. Baik
 9. Baisa
 10. Baise
 11. Baish
 12. Baisi
 13. Baiso
 14. Baisy
 15. Baiz
 16. Baos
 17. Bas
 18. Bass
 19. Baus
 20. Bays
 21. Beas
 22. Beaus
 23. Beis
 24. Bias
 25. Bis
 26. Boas
 27. Bois
 28. Bouais
 29. Buhas
 30. Buis
 31. Byas
 32. Byass
 33. Boois
 34. Bhise
 35. Biaas
 36. Boass
 37. Buas
 38. Baks
 39. Biis
 40. Bouis