Achternaam BhalekarMeer weten over de achternaam Bhalekar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhalekar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhalekar leven.

De Bhalekar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhalekar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhalekar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhalekar

Bekijk kaart van de achternaam Bhalekar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhalekar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhalekar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhalekar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhalekar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhalekar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhalekar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhalekar in de wereld

 1. India India (31801)
 2. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (73)
 3. Qatar Qatar (16)
 4. Singapore Singapore (13)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (12)
 6. Canada Canada (4)
 7. Engeland Engeland (4)
 8. Thailand Thailand (4)
 9. Denemarken Denemarken (2)
 10. Nigeria Nigeria (2)
 11. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (2)
 12. Zwitserland Zwitserland (1)
 13. Dominica Dominica (1)
 14. Irak Irak (1)
 15. Jordanië Jordanië (1)
 16. Noorwegen Noorwegen (1)
 17. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhalekar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhalekar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhalekar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhalekar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhalekar. Dit komt doordat de achternaam Bhalekar vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bhalekar stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhalekar.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bhalekar veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bhalekar, zoals we kunnen zien.

 1. Balezar
 2. Balkar
 3. Balcar
 4. Belesar
 5. Belezar
 6. Balzar
 7. Balcer
 8. Balcera
 9. Balcerak
 10. Balceras
 11. Balkaran
 12. Balsara
 13. Balser
 14. Balsera
 15. Balseras
 16. Balzer
 17. Belijar
 18. Belker
 19. Bialozor
 20. Billecard
 21. Blackard
 22. Blacker
 23. Blaeser
 24. Blaker
 25. Blaser
 26. Blazer
 27. Blecker
 28. Bleeker
 29. Bleser
 30. Bloker
 31. Bolcar
 32. Bulgar
 33. Belokur
 34. Bolgar
 35. Blacer
 36. Balkhir
 37. Belazar
 38. Blezard
 39. Balaciart
 40. Balaguer