Achternaam BhamaniMeer weten over de achternaam Bhamani is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhamani in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhamani leven.

De Bhamani achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhamani, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhamani zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhamani

Bekijk kaart van de achternaam Bhamani

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhamani ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhamani draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhamani die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhamani vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhamani zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhamani onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhamani in de wereld

 1. India India (2121)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (242)
 3. Pakistan Pakistan (180)
 4. Canada Canada (67)
 5. Engeland Engeland (46)
 6. België België (14)
 7. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (11)
 8. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (8)
 9. Australië Australië (5)
 10. Botswana Botswana (4)
 11. Georgië Georgië (1)
 12. Malawi Malawi (1)
 13. Oman Oman (1)
 14. Singapore Singapore (1)
 15. Turkije Turkije (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhamani hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhamani in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhamani de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhamani een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bhamani, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bhamani, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bhamani met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bhimani
 2. Banani
 3. Beaman
 4. Bamana
 5. Bomani
 6. Bahmani
 7. Bhawnani
 8. Bahamon
 9. Bahman
 10. Bamman
 11. Bammann
 12. Bamon
 13. Banan
 14. Banana
 15. Banane
 16. Banman
 17. Bauman
 18. Baumane
 19. Baumann
 20. Bayman
 21. Beamin
 22. Beamon
 23. Beauman
 24. Beeman
 25. Beman
 26. Benani
 27. Bennani
 28. Beyman
 29. Bohanan
 30. Bohman
 31. Bohmann
 32. Boman
 33. Bonani
 34. Bonman
 35. Bouanani
 36. Bouman
 37. Bowman
 38. Boyman
 39. Buhman
 40. Buhmann