Achternaam BhambhaniMeer weten over de achternaam Bhambhani is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhambhani in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhambhani leven.

De Bhambhani achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhambhani, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhambhani zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhambhani

Bekijk kaart van de achternaam Bhambhani

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhambhani ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhambhani draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhambhani die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhambhani vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhambhani zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhambhani onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhambhani in de wereld

 1. India India (2733)
 2. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (279)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (224)
 4. Canada Canada (62)
 5. Australië Australië (56)
 6. Nigeria Nigeria (47)
 7. Qatar Qatar (42)
 8. Singapore Singapore (26)
 9. Engeland Engeland (20)
 10. Pakistan Pakistan (19)
 11. Spanje Spanje (15)
 12. Filipijnen Filipijnen (14)
 13. Oman Oman (10)
 14. Guinee Guinee (9)
 15. Indonesië Indonesië (7)
 16. Amerikaanse Maagdeneilanden Amerikaanse Maagdeneilanden (4)
 17. China China (4)
 18. Malawi Malawi (4)
 19. Noorwegen Noorwegen (2)
 20. Peru Peru (2)
 21. Thailand Thailand (1)
 22. Aruba Aruba (1)
 23. Zwitserland Zwitserland (1)
 24. Chili Chili (1)
 25. Finland Finland (1)
 26. Hong Kong Hong Kong (1)
 27. Ierland Ierland (1)
 28. Laos Laos (1)
 29. Maleisië Maleisië (1)
 30. Nederland Nederland (1)
 31. Nepal Nepal (1)
 32. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhambhani hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhambhani in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhambhani de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhambhani een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bhambhani veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bhambhani, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bhambhani, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bhambhani, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bhambhani met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bambhaniy
 2. Bambini
 3. Bambans
 4. Bambang
 5. Bamban
 6. Bambino
 7. Banban
 8. Bembeni
 9. Bombeni
 10. Bombini
 11. Bambina
 12. Bimbeni
 13. Bambin
 14. Bambenek
 15. Bemben
 16. Bombin
 17. Bombino
 18. Bombon
 19. Bonabana
 20. Bin buang
 21. Bambynek
 22. Boampong
 23. Bompane
 24. Bombone
 25. Buompane
 26. Bumbanac
 27. Bomben
 28. Bombonati
 29. Bembenek
 30. Bemboom
 31. Benabent
 32. Benbunan
 33. Bienfang
 34. Bompoint
 35. Bonaffini
 36. Bonfant
 37. Bonfanti
 38. Bonifant
 39. Bonifanti
 40. Buonopane