Achternaam BhariMeer weten over de achternaam Bhari is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhari in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhari leven.

De Bhari achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhari, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhari zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhari

Bekijk kaart van de achternaam Bhari

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhari ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhari draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhari die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhari vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhari zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhari onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhari in de wereld

 1. Pakistan Pakistan (14311)
 2. India India (2217)
 3. Nepal Nepal (672)
 4. Maleisië Maleisië (196)
 5. Engeland Engeland (61)
 6. Zimbabwe Zimbabwe (48)
 7. Thailand Thailand (27)
 8. Indonesië Indonesië (21)
 9. Verenigde Staten Verenigde Staten (20)
 10. Qatar Qatar (16)
 11. Canada Canada (11)
 12. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (9)
 13. Schotland Schotland (9)
 14. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (9)
 15. Nigeria Nigeria (5)
 16. Kenia Kenia (4)
 17. Niger Niger (3)
 18. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (3)
 19. Frankrijk Frankrijk (2)
 20. Noorwegen Noorwegen (2)
 21. Australië Australië (1)
 22. Denemarken Denemarken (1)
 23. Spanje Spanje (1)
 24. Griekenland Griekenland (1)
 25. Iran Iran (1)
 26. Zuid-Korea Zuid-Korea (1)
 27. Marokko Marokko (1)
 28. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhari hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhari in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhari de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhari een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bhari enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhari. Dit komt doordat de achternaam Bhari vaak mutaties heeft ondergaan.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bhari, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bhari, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bhari met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bahari
 2. Bari
 3. Behari
 4. Bihari
 5. Boari
 6. Buhari
 7. Bhara
 8. Bohari
 9. Buari
 10. Baar
 11. Baare
 12. Bahar
 13. Bahri
 14. Bar
 15. Bara
 16. Bare
 17. Baria
 18. Barie
 19. Baro
 20. Baroi
 21. Barr
 22. Barri
 23. Bary
 24. Bauri
 25. Bayari
 26. Bear
 27. Beare
 28. Beary
 29. Behar
 30. Behary
 31. Beri
 32. Berri
 33. Biar
 34. Bieri
 35. Bihary
 36. Biri
 37. Birri
 38. Boar
 39. Boariu
 40. Boaru