Achternaam BhattadMeer weten over de achternaam Bhattad is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhattad in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhattad leven.

De Bhattad achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhattad, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhattad zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhattad

Bekijk kaart van de achternaam Bhattad

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhattad ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhattad draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhattad die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhattad vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhattad zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhattad onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhattad in de wereld

 1. India India (4028)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (38)
 3. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (30)
 4. Thailand Thailand (12)
 5. Canada Canada (9)
 6. Engeland Engeland (7)
 7. Noord-Ierland Noord-Ierland (6)
 8. Australië Australië (2)
 9. Zweden Zweden (2)
 10. Zwitserland Zwitserland (1)
 11. China China (1)
 12. Japan Japan (1)
 13. Maleisië Maleisië (1)
 14. Nederland Nederland (1)
 15. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 16. Singapore Singapore (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhattad hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhattad in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhattad de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhattad een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bhattad enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhattad. Dit komt doordat de achternaam Bhattad vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bhattad hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhattad maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bhattad veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bhattad, zoals we kunnen zien.

 1. Battad
 2. Battat
 3. Batata
 4. Battut
 5. Buttod
 6. Batat
 7. Batita
 8. Baadoud
 9. Badat
 10. Badita
 11. Batet
 12. Battiato
 13. Batut
 14. Beteta
 15. Betita
 16. Boitat
 17. Botado
 18. Boutaud
 19. Budetta
 20. Butaud
 21. Buttet
 22. Bitota
 23. Beddad
 24. Badoud
 25. Batiato
 26. Boutade
 27. Butita
 28. Batida
 29. Battiata
 30. Bedad
 31. Batido
 32. Baudat
 33. Budyta
 34. Baadoudi
 35. Badet
 36. Badut
 37. Baudet
 38. Baudot
 39. Beaudet
 40. Bedate