Achternaam BhaugeMeer weten over de achternaam Bhauge is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhauge in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhauge leven.

De Bhauge achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhauge, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhauge zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhauge

Bekijk kaart van de achternaam Bhauge

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhauge ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhauge draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhauge die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhauge vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhauge zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhauge onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhauge in de wereld

 1. India India (6)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhauge hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhauge in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhauge de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhauge een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bhauge hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhauge maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bhauge veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bhauge, zoals we kunnen zien.

 1. Bauge
 2. Beauge
 3. Bage
 4. Bagge
 5. Bauga
 6. Baugh
 7. Bause
 8. Beauce
 9. Beaugh
 10. Beaugie
 11. Bouge
 12. Buage
 13. Baugo
 14. Bauce
 15. Bauke
 16. Behage
 17. Baacke
 18. Baake
 19. Baase
 20. Baaske
 21. Bace
 22. Bache
 23. Bacie
 24. Backe
 25. Baese
 26. Bag
 27. Baga
 28. Bagg
 29. Bagga
 30. Baggi
 31. Baggs
 32. Bagi
 33. Bago
 34. Bagu
 35. Bague
 36. Baig
 37. Baise
 38. Baize
 39. Bake
 40. Bakke