Achternaam BhavnaniMeer weten over de achternaam Bhavnani is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhavnani in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhavnani leven.

De Bhavnani achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhavnani, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhavnani zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhavnani

Bekijk kaart van de achternaam Bhavnani

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhavnani ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhavnani draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhavnani die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhavnani vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhavnani zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhavnani onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhavnani in de wereld

 1. India India (1657)
 2. Ghana Ghana (485)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (239)
 4. Hong Kong Hong Kong (183)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (117)
 6. Engeland Engeland (70)
 7. Qatar Qatar (34)
 8. Canada Canada (24)
 9. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (17)
 10. Singapore Singapore (13)
 11. Spanje Spanje (10)
 12. Filipijnen Filipijnen (9)
 13. Australië Australië (7)
 14. Nederland Nederland (5)
 15. Zwitserland Zwitserland (4)
 16. Sierra Leone Sierra Leone (4)
 17. Togo Togo (4)
 18. Thailand Thailand (4)
 19. China China (3)
 20. Chili Chili (2)
 21. Wales Wales (2)
 22. Japan Japan (2)
 23. Nigeria Nigeria (2)
 24. Belize Belize (1)
 25. Frankrijk Frankrijk (1)
 26. Schotland Schotland (1)
 27. Marokko Marokko (1)
 28. Maleisië Maleisië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhavnani hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhavnani in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhavnani de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhavnani een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bhavnani stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhavnani.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bhavnani hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhavnani maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Babanin
 2. Boubnan
 3. Boubnane
 4. Boffman
 5. Buffman
 6. Babinyan
 7. Bußmann