Achternaam BhayaniMeer weten over de achternaam Bhayani is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhayani in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhayani leven.

De Bhayani achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhayani, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhayani zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhayani

Bekijk kaart van de achternaam Bhayani

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhayani ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhayani draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhayani die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhayani vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhayani zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhayani onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhayani in de wereld

 1. India India (14854)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (372)
 3. Engeland Engeland (360)
 4. Pakistan Pakistan (193)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (117)
 6. Canada Canada (99)
 7. Singapore Singapore (26)
 8. Zimbabwe Zimbabwe (24)
 9. Australië Australië (12)
 10. Wales Wales (12)
 11. Duitsland Duitsland (9)
 12. Kenia Kenia (9)
 13. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (9)
 14. Rusland Rusland (3)
 15. Polen Polen (2)
 16. Angola Angola (1)
 17. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 18. China China (1)
 19. Hong Kong Hong Kong (1)
 20. IJsland IJsland (1)
 21. Noorwegen Noorwegen (1)
 22. Oman Oman (1)
 23. Zweden Zweden (1)
 24. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhayani hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhayani in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhayani de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhayani een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bhayani veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bhayani, zoals we kunnen zien.

 1. Bayani
 2. Bayan
 3. Bayane
 4. Bayano
 5. Bhuyan
 6. Baan
 7. Baana
 8. Bahan
 9. Bahana
 10. Baioni
 11. Bani
 12. Banyai
 13. Bawany
 14. Bayen
 15. Bayne
 16. Bayon
 17. Bayona
 18. Beahan
 19. Beyan
 20. Bhan
 21. Bhuiyan
 22. Biayna
 23. Boiani
 24. Bouhani
 25. Boyan
 26. Boyano
 27. Byan
 28. Boyana
 29. Banni
 30. Bahaian
 31. Biyeni
 32. Banai
 33. Baami
 34. Bhana
 35. Bahuni
 36. Bhanu
 37. Bahane
 38. Buayaem
 39. Bayhan
 40. Bhowany