Achternaam BhujunMeer weten over de achternaam Bhujun is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhujun in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhujun leven.

De Bhujun achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhujun, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhujun zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhujun

Bekijk kaart van de achternaam Bhujun

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhujun ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhujun draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhujun die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhujun vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhujun zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhujun onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhujun in de wereld

 1. Mauritius Mauritius (902)
 2. Engeland Engeland (11)
 3. Canada Canada (7)
 4. Frankrijk Frankrijk (5)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 6. Brazilië Brazilië (3)
 7. Australië Australië (1)
 8. Ierland Ierland (1)
 9. Italië Italië (1)
 10. Maleisië Maleisië (1)
 11. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhujun hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhujun in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhujun de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhujun een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhujun. Dit komt doordat de achternaam Bhujun vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bhujun stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhujun.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bhujun veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bhujun, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bhujun, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bhujun, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bhujun met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bhugun
 2. Bouzun
 3. Bujan
 4. Bujon
 5. Boujon
 6. Bujen
 7. Bhajan
 8. Buzun
 9. Bajan
 10. Bajen
 11. Bajon
 12. Bakun
 13. Baucum
 14. Baughn
 15. Baugon
 16. Bauguin
 17. Bausan
 18. Bausen
 19. Bausum
 20. Bauzan
 21. Bauzon
 22. Beaujon
 23. Begun
 24. Bejan
 25. Bejon
 26. Beuzon
 27. Bhasin
 28. Bhojani
 29. Bhushan
 30. Bishun
 31. Bojan
 32. Bojin
 33. Bouquin
 34. Bousum
 35. Bouzan
 36. Bouzin
 37. Bouzon
 38. Bozun
 39. Bucin
 40. Bugan