Achternaam BhurtelMeer weten over de achternaam Bhurtel is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bhurtel in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bhurtel leven.

De Bhurtel achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bhurtel, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bhurtel zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bhurtel

Bekijk kaart van de achternaam Bhurtel

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bhurtel ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bhurtel draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bhurtel die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bhurtel vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bhurtel zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bhurtel onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bhurtel in de wereld

 1. Nepal Nepal (6177)
 2. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (79)
 3. India India (72)
 4. Qatar Qatar (16)
 5. Bhutan Bhutan (14)
 6. Maleisië Maleisië (9)
 7. Thailand Thailand (8)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (8)
 9. Australië Australië (7)
 10. Engeland Engeland (7)
 11. Finland Finland (2)
 12. Schotland Schotland (2)
 13. Israël Israël (2)
 14. Canada Canada (1)
 15. Frankrijk Frankrijk (1)
 16. IJsland IJsland (1)
 17. Noorwegen Noorwegen (1)
 18. Filipijnen Filipijnen (1)
 19. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 20. Soedan Soedan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bhurtel hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bhurtel in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bhurtel de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bhurtel een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bhurtel enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bhurtel stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bhurtel.

 1. Burtel
 2. Bartel
 3. Bertel
 4. Bortel
 5. Bourtal
 6. Burdel
 7. Bourdel
 8. Baratel
 9. Bardel
 10. Baritel
 11. Bartal
 12. Bartela
 13. Bartell
 14. Bartels
 15. Bartelt
 16. Barthel
 17. Bartl
 18. Bartol
 19. Barutel
 20. Bertal
 21. Bertell
 22. Bertels
 23. Berthel
 24. Bertol
 25. Birtell
 26. Bordel
 27. Bortell
 28. Bretel
 29. Britel
 30. Broutel
 31. Brutell
 32. Burdell
 33. Burdiel
 34. Burtila
 35. Burtle
 36. Burtley
 37. Borthel
 38. Bertely
 39. Bortol
 40. Brotel