Achternaam BiadMeer weten over de achternaam Biad is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Biad in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Biad leven.

De Biad achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Biad, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Biad zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Biad

Bekijk kaart van de achternaam Biad

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Biad ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Biad draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Biad die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Biad vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Biad zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Biad onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Biad in de wereld

 1. Marokko Marokko (1907)
 2. Algerije Algerije (688)
 3. Filipijnen Filipijnen (266)
 4. Frankrijk Frankrijk (60)
 5. Spanje Spanje (44)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (42)
 7. Brazilië Brazilië (5)
 8. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (5)
 9. Zweden Zweden (4)
 10. Tunesië Tunesië (4)
 11. Canada Canada (2)
 12. Chili Chili (2)
 13. België België (1)
 14. Burkina Faso Burkina Faso (1)
 15. Zwitserland Zwitserland (1)
 16. Kameroen Kameroen (1)
 17. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 18. Engeland Engeland (1)
 19. India India (1)
 20. Nederland Nederland (1)
 21. Roemenië Roemenië (1)
 22. Jemen Jemen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Biad hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Biad in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Biad de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Biad een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Biad enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Biad, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Biad, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Biad met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Baad
 2. Bad
 3. Bead
 4. Biada
 5. Byad
 6. Biadi
 7. Baade
 8. Baadi
 9. Baat
 10. Bada
 11. Badd
 12. Bade
 13. Badi
 14. Bado
 15. Badu
 16. Bady
 17. Baiada
 18. Baid
 19. Bat
 20. Baud
 21. Bawd
 22. Bayad
 23. Beade
 24. Beado
 25. Beady
 26. Beat
 27. Beed
 28. Bhat
 29. Bida
 30. Biddy
 31. Bide
 32. Bidi
 33. Bido
 34. Bieda
 35. Biet
 36. Biot
 37. Bita
 38. Bite
 39. Bito
 40. Bitu