Achternaam BiagginiMeer weten over de achternaam Biaggini is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Biaggini in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Biaggini leven.

De Biaggini achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Biaggini, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Biaggini zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Biaggini

Bekijk kaart van de achternaam Biaggini

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Biaggini ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Biaggini draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Biaggini die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Biaggini vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Biaggini zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Biaggini onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Biaggini in de wereld

 1. Argentinië Argentinië (336)
 2. Frankrijk Frankrijk (292)
 3. Chili Chili (167)
 4. Italië Italië (72)
 5. Venezuela Venezuela (64)
 6. Zwitserland Zwitserland (38)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (33)
 8. Brazilië Brazilië (30)
 9. Australië Australië (10)
 10. Spanje Spanje (6)
 11. Israël Israël (5)
 12. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 13. Colombia Colombia (1)
 14. Libanon Libanon (1)
 15. Nederland Nederland (1)
 16. Peru Peru (1)
 17. Thailand Thailand (1)
 18. Uruguay Uruguay (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Biaggini hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Biaggini in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Biaggini de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Biaggini een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Biaggini enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biaggini. Dit komt doordat de achternaam Biaggini vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Biaggini hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biaggini maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Biagini
 2. Baggini
 3. Biaggioni
 4. Bagini
 5. Biagioni
 6. Biasini
 7. Biggin
 8. Biassini
 9. Baggiani
 10. Beggini
 11. Bachini
 12. Bagin
 13. Bagni
 14. Basini
 15. Bazini
 16. Bazzini
 17. Beggin
 18. Bhagwani
 19. Biggane
 20. Bigioni
 21. Bigoni
 22. Boagni
 23. Boggiani
 24. Boggina
 25. Buggin
 26. Buggine
 27. Baccini
 28. Bassini
 29. Boggino
 30. Biggiano
 31. Biasin
 32. Biassoni
 33. Bugini
 34. Baquini
 35. Baggen
 36. Bogini
 37. Baisini
 38. Beghini
 39. Bikini
 40. Baggiano