Achternaam BialaszewskiMeer weten over de achternaam Bialaszewski is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bialaszewski in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bialaszewski leven.

De Bialaszewski achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bialaszewski, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bialaszewski zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bialaszewski

Bekijk kaart van de achternaam Bialaszewski

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bialaszewski ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bialaszewski draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bialaszewski die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bialaszewski vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bialaszewski zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bialaszewski onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bialaszewski in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (119)
 2. Engeland Engeland (12)
 3. Canada Canada (6)
 4. Duitsland Duitsland (1)
 5. Noorwegen Noorwegen (1)
 6. Polen Polen (1)
 7. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bialaszewski hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bialaszewski in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bialaszewski de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bialaszewski een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bialaszewski enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bialaszewski. Dit komt doordat de achternaam Bialaszewski vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Bielaszewska
 2. Baliszewski
 3. Bialachowski
 4. Balczewski
 5. Blazewski
 6. Bialkowski
 7. Bialochowski
 8. Blaskowski
 9. Blaszkowski
 10. Blociszewski
 11. Balasescu
 12. Bialeschki
 13. Blachowski
 14. Blazejewski
 15. Bilkowski
 16. Blažeski
 17. Bialkowska
 18. Balsewicz
 19. Balusek
 20. Belkowski
 21. Bellases
 22. Bialczak
 23. Blaszak
 24. Blaszczak
 25. Blaszczyk
 26. Blaszyk
 27. Blazejak
 28. Blazek
 29. Blazewicz
 30. Bulkowski
 31. Balaskas
 32. Bilkowskij
 33. Blažeska
 34. Blazejewska
 35. Bielazik
 36. Bolikowski
 37. Bolkowski
 38. Blaszcyk
 39. Biliszak
 40. Balazuc