Achternaam BialerMeer weten over de achternaam Bialer is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bialer in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bialer leven.

De Bialer achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bialer, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bialer zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bialer

Bekijk kaart van de achternaam Bialer

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bialer ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bialer draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bialer die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bialer vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bialer zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bialer onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bialer in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (130)
 2. Israël Israël (87)
 3. Brazilië Brazilië (15)
 4. Argentinië Argentinië (12)
 5. Polen Polen (6)
 6. Amerikaanse Maagdeneilanden Amerikaanse Maagdeneilanden (3)
 7. België België (1)
 8. Duitsland Duitsland (1)
 9. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bialer hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bialer in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bialer de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bialer een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bialer enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bialer. Dit komt doordat de achternaam Bialer vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bialer hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bialer maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bialer, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bialer, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bialer met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Baler
 2. Bealer
 3. Bieler
 4. Bihler
 5. Biler
 6. Biller
 7. Boaler
 8. Bahler
 9. Bailer
 10. Bailler
 11. Balaer
 12. Balero
 13. Baller
 14. Balor
 15. Bauler
 16. Bayler
 17. Bealor
 18. Beeler
 19. Behler
 20. Beiler
 21. Beler
 22. Beller
 23. Beyler
 24. Biehler
 25. Bieller
 26. Billar
 27. Billera
 28. Blauer
 29. Blayer
 30. Bohler
 31. Boler
 32. Boller
 33. Bouler
 34. Bowler
 35. Boyler
 36. Bueler
 37. Buhler
 38. Buler
 39. Buller
 40. Byler