Achternaam BialoMeer weten over de achternaam Bialo is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bialo in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bialo leven.

De Bialo achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bialo, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bialo zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bialo

Bekijk kaart van de achternaam Bialo

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bialo ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bialo draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bialo die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bialo vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bialo zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bialo onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bialo in de wereld

 1. Kameroen Kameroen (181)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (169)
 3. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (89)
 4. Nigeria Nigeria (41)
 5. Canada Canada (22)
 6. Ivoorkust Ivoorkust (9)
 7. Engeland Engeland (4)
 8. Frankrijk Frankrijk (3)
 9. Noorwegen Noorwegen (3)
 10. Papoea Nieuw Guinea Papoea Nieuw Guinea (3)
 11. Argentinië Argentinië (2)
 12. Filipijnen Filipijnen (2)
 13. Polen Polen (2)
 14. Brazilië Brazilië (1)
 15. Duitsland Duitsland (1)
 16. Gabon Gabon (1)
 17. Nederland Nederland (1)
 18. Rusland Rusland (1)
 19. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bialo hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bialo in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bialo de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bialo een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bialo enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bialo. Dit komt doordat de achternaam Bialo vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bialo hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bialo maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bialo veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bialo, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bialo, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bialo, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bialo met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Balo
 2. Bial
 3. Biala
 4. Biale
 5. Bialy
 6. Bielo
 7. Billo
 8. Bilo
 9. Biolo
 10. Baal
 11. Baali
 12. Baelo
 13. Baillo
 14. Bailo
 15. Bal
 16. Bala
 17. Balao
 18. Bale
 19. Bali
 20. Ball
 21. Ballo
 22. Baloh
 23. Baloi
 24. Balow
 25. Baloy
 26. Balu
 27. Baly
 28. Baulo
 29. Baylo
 30. Beal
 31. Beale
 32. Beall
 33. Bello
 34. Belo
 35. Beolo
 36. Beulo
 37. Biel
 38. Biela
 39. Biele
 40. Biello