Achternaam BialoruskiMeer weten over de achternaam Bialoruski is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bialoruski in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bialoruski leven.

De Bialoruski achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bialoruski, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bialoruski zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bialoruski

Bekijk kaart van de achternaam Bialoruski

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bialoruski ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bialoruski draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bialoruski die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bialoruski vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bialoruski zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bialoruski onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bialoruski in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (13)
 2. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (3)
 3. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 4. Polen Polen (1)
 5. Servië Servië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bialoruski hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bialoruski in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bialoruski de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bialoruski een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bialoruski enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bialoruski stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bialoruski.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bialoruski veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bialoruski, zoals we kunnen zien.

 1. Bialorucki
 2. Bialorus
 3. Bilorus
 4. Baleras
 5. Billeres
 6. Billers
 7. Belarus
 8. Belaroussi
 9. Bulwarski
 10. Balares
 11. Biliris
 12. Balaresque
 13. Balarezo
 14. Baleares
 15. Balirac
 16. Balleras
 17. Ballorca
 18. Baylark
 19. Bellerose
 20. Bellers
 21. Bellrose
 22. Belrhazi
 23. Belrose
 24. Blaurock
 25. Bollers
 26. Bollhorst
 27. Boulers
 28. Bullers
 29. Belorgey
 30. Bellarosa
 31. Bularzik
 32. Bellarose
 33. Balraj
 34. Boulares
 35. Belorgane
 36. Ballaris
 37. Bielarz
 38. Bielarczyk
 39. Boularas
 40. Baillargeon