Achternaam BiancalanaMeer weten over de achternaam Biancalana is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Biancalana in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Biancalana leven.

De Biancalana achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Biancalana, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Biancalana zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Biancalana

Bekijk kaart van de achternaam Biancalana

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Biancalana ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Biancalana draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Biancalana die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Biancalana vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Biancalana zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Biancalana onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Biancalana in de wereld

 1. Italië Italië (1240)
 2. Brazilië Brazilië (557)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (454)
 4. Argentinië Argentinië (70)
 5. Frankrijk Frankrijk (58)
 6. Engeland Engeland (5)
 7. België België (2)
 8. Australië Australië (1)
 9. Canada Canada (1)
 10. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 11. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 12. Ecuador Ecuador (1)
 13. Indonesië Indonesië (1)
 14. Kenia Kenia (1)
 15. Luxemburg Luxemburg (1)
 16. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 17. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Biancalana hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Biancalana in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Biancalana de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Biancalana een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Biancalana enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Biancalana stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biancalana.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Biancalana veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Biancalana, zoals we kunnen zien.

 1. Bancala
 2. Bancalari
 3. Biancolin
 4. Biancolini
 5. Bancalero
 6. Bancelin
 7. Bancila
 8. Biancolella
 9. Biancoli
 10. Bianculli
 11. Bin azlan
 12. Bangala
 13. Bancallari
 14. Bancel
 15. Bancells
 16. Banciella
 17. Bansal
 18. Banzola
 19. Bengala
 20. Bensalah
 21. Benslama
 22. Benzala
 23. Bhansali
 24. Bianchelli
 25. Binckley
 26. Bongolan
 27. Bangaly
 28. Bangali
 29. Bangalter
 30. Boncaldo
 31. Bangally
 32. Bensala
 33. Ben slama
 34. Bin mazlan
 35. Bhangal
 36. Bangal
 37. Bensalma
 38. Benazala
 39. Bensalha
 40. Bangcoleng