Achternaam BiancardiMeer weten over de achternaam Biancardi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Biancardi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Biancardi leven.

De Biancardi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Biancardi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Biancardi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Biancardi

Bekijk kaart van de achternaam Biancardi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Biancardi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Biancardi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Biancardi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Biancardi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Biancardi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Biancardi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Biancardi in de wereld

 1. Italië Italië (3172)
 2. Brazilië Brazilië (1985)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (703)
 4. Argentinië Argentinië (238)
 5. Frankrijk Frankrijk (82)
 6. Engeland Engeland (44)
 7. Duitsland Duitsland (24)
 8. België België (20)
 9. Australië Australië (19)
 10. Venezuela Venezuela (17)
 11. Canada Canada (17)
 12. Zwitserland Zwitserland (17)
 13. Chili Chili (16)
 14. Spanje Spanje (7)
 15. Koeweit Koeweit (4)
 16. Peru Peru (1)
 17. Britse Maagdeneilanden Britse Maagdeneilanden (1)
 18. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 19. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 20. China China (1)
 21. Colombia Colombia (1)
 22. Costa Rica Costa Rica (1)
 23. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 24. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (1)
 25. Wales Wales (1)
 26. Griekenland Griekenland (1)
 27. Ierland Ierland (1)
 28. Japan Japan (1)
 29. Malta Malta (1)
 30. Mexico Mexico (1)
 31. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Biancardi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Biancardi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Biancardi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Biancardi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biancardi. Dit komt doordat de achternaam Biancardi vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Biancardi stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biancardi.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Biancardi hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biancardi maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Biancardi veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Biancardi, zoals we kunnen zien.

 1. Bianciardi
 2. Bancari
 3. Bianchard
 4. Biancardini
 5. Bankard
 6. Biancheri
 7. Binzari
 8. Banzarti
 9. Bancarz
 10. Bangari
 11. Bancheri
 12. Bancora
 13. Bangar
 14. Bangare
 15. Bangart
 16. Bencharki
 17. Benjardin
 18. Biancourt
 19. Binkerd
 20. Bongard
 21. Bongards
 22. Bongardt
 23. Bungard
 24. Bangaroo
 25. Bancur
 26. Bianchera
 27. Bankar
 28. Banjar
 29. Benzarti
 30. Bencardini
 31. Bancerz
 32. Boncordo
 33. Bancerek
 34. Bencardino
 35. Banazar
 36. Banchero
 37. Banchieri
 38. Banckert
 39. Bancroft
 40. Banger