Achternaam BiartMeer weten over de achternaam Biart is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Biart in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Biart leven.

De Biart achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Biart, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Biart zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Biart

Bekijk kaart van de achternaam Biart

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Biart ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Biart draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Biart die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Biart vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Biart zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Biart onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Biart in de wereld

 1. Cuba Cuba (588)
 2. Frankrijk Frankrijk (90)
 3. België België (76)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (30)
 5. Engeland Engeland (22)
 6. Nederland Nederland (7)
 7. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (7)
 8. Canada Canada (5)
 9. Brazilië Brazilië (4)
 10. Venezuela Venezuela (2)
 11. Costa Rica Costa Rica (1)
 12. Spanje Spanje (1)
 13. Grenada Grenada (1)
 14. Griekenland Griekenland (1)
 15. Luxemburg Luxemburg (1)
 16. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Biart hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Biart in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Biart de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Biart een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Biart hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biart maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Biart veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Biart, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Biart, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Biart, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Biart met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Baart
 2. Bart
 3. Beart
 4. Biard
 5. Birt
 6. Biort
 7. Byart
 8. Baert
 9. Baiard
 10. Barat
 11. Bard
 12. Baret
 13. Barot
 14. Barta
 15. Barte
 16. Barth
 17. Barti
 18. Barto
 19. Barty
 20. Barut
 21. Bayart
 22. Beard
 23. Bearte
 24. Bert
 25. Bharat
 26. Bierd
 27. Bierut
 28. Biord
 29. Bird
 30. Birot
 31. Birta
 32. Birte
 33. Birth
 34. Birti
 35. Birto
 36. Board
 37. Bohart
 38. Bort
 39. Bouart
 40. Bourt