Achternaam BiasevichMeer weten over de achternaam Biasevich is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Biasevich in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Biasevich leven.

De Biasevich achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Biasevich, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Biasevich zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Biasevich

Bekijk kaart van de achternaam Biasevich

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Biasevich ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Biasevich draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Biasevich die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Biasevich vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Biasevich zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Biasevich onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Biasevich in de wereld

 1. Argentinië Argentinië (19)
 2. Peru Peru (15)
 3. Ecuador Ecuador (7)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (5)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Biasevich hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Biasevich in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Biasevich de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Biasevich een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Biasevich enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Biasevich hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biasevich maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Biasevich, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Biasevich, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Biasevich met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Basevich
 2. Basovich
 3. Beacovich
 4. Begovich
 5. Bogovich
 6. Boscovich
 7. Boskovich
 8. Bozovich
 9. Bukovich
 10. Baskievizch
 11. Buckovich
 12. Bacevac
 13. Biševac
 14. Biscovish
 15. Bosovic
 16. Bocevic
 17. Backfisch
 18. Basaves
 19. Basvecchi
 20. Begovic
 21. Bojovic
 22. Boskovic
 23. Busbach
 24. Bogovic
 25. Bigović
 26. Baković
 27. Bešević
 28. Bajović
 29. Bukovica
 30. Boscovic
 31. Bisback
 32. Basbas
 33. Bausback
 34. Bichebois
 35. Bisbikis
 36. Bogaevsky
 37. Bozbici
 38. Bukovac
 39. Bukovec
 40. Bishops