Achternaam BiberdorfMeer weten over de achternaam Biberdorf is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Biberdorf in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Biberdorf leven.

De Biberdorf achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Biberdorf, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Biberdorf zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Biberdorf

Bekijk kaart van de achternaam Biberdorf

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Biberdorf ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Biberdorf draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Biberdorf die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Biberdorf vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Biberdorf zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Biberdorf onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Biberdorf in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (230)
 2. Canada Canada (179)
 3. Rusland Rusland (14)
 4. Duitsland Duitsland (7)
 5. Engeland Engeland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Biberdorf hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Biberdorf in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Biberdorf de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Biberdorf een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Biberdorf enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biberdorf. Dit komt doordat de achternaam Biberdorf vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Biberdorf stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Biberdorf.

 1. Babord
 2. Beberide
 3. Befort
 4. Bivort
 5. Bubert
 6. Bebert
 7. Bebrout
 8. Beffort
 9. Beverton
 10. Bibart
 11. Beaford
 12. Biford
 13. Bafford
 14. Bauverd
 15. Bayford
 16. Beauffort
 17. Beauford
 18. Beaufort
 19. Beavert
 20. Beperet
 21. Bevard
 22. Beverett
 23. Beveridge
 24. Biffardi
 25. Bippert
 26. Bobart
 27. Bobbert
 28. Boeffart
 29. Boivert
 30. Boufford
 31. Bouverot
 32. Bovard
 33. Boverat
 34. Bufford
 35. Buford
 36. Bufort
 37. Byford
 38. Boubertakh
 39. Bouberaouat
 40. Boubert