Achternaam BibikovMeer weten over de achternaam Bibikov is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bibikov in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bibikov leven.

De Bibikov achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bibikov, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bibikov zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bibikov

Bekijk kaart van de achternaam Bibikov

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bibikov ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bibikov draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bibikov die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bibikov vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bibikov zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bibikov onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bibikov in de wereld

 1. Rusland Rusland (3726)
 2. Oekraïne Oekraïne (630)
 3. Oezbekistan Oezbekistan (303)
 4. Wit-Rusland Wit-Rusland (135)
 5. Kazachstan Kazachstan (91)
 6. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (83)
 7. Estland Estland (35)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (29)
 9. Israël Israël (11)
 10. Dominikaanse Republiek Dominikaanse Republiek (4)
 11. Transnistrië Transnistrië (4)
 12. Duitsland Duitsland (3)
 13. Abchazië Abchazië (2)
 14. Armenië Armenië (1)
 15. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 16. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (1)
 17. Canada Canada (1)
 18. Tsjechische Republiek Tsjechische Republiek (1)
 19. Finland Finland (1)
 20. Frankrijk Frankrijk (1)
 21. Engeland Engeland (1)
 22. Georgië Georgië (1)
 23. Italië Italië (1)
 24. Moldavië Moldavië (1)
 25. Mexico Mexico (1)
 26. Noorwegen Noorwegen (1)
 27. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 28. Tadzjikistan Tadzjikistan (1)
 29. Turkmenistan Turkmenistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bibikov hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bibikov in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bibikov de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bibikov een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bibikov stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bibikov.

 1. Bobkov
 2. Babikoff
 3. Baubekov
 4. Babichev
 5. Bobkoff
 6. Babaşov
 7. Babicová
 8. Bafcop
 9. Babaşova
 10. Babkevich
 11. Bubashvili