Achternaam BicabaMeer weten over de achternaam Bicaba is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bicaba in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bicaba leven.

De Bicaba achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bicaba, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bicaba zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bicaba

Bekijk kaart van de achternaam Bicaba

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bicaba ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bicaba draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bicaba die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bicaba vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bicaba zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bicaba onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bicaba in de wereld

 1. Burkina Faso Burkina Faso (9651)
 2. Ivoorkust Ivoorkust (120)
 3. Frankrijk Frankrijk (19)
 4. Togo Togo (9)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (7)
 6. Mali Mali (4)
 7. Canada Canada (2)
 8. Engeland Engeland (2)
 9. Duitsland Duitsland (1)
 10. Algerije Algerije (1)
 11. Marokko Marokko (1)
 12. Filipijnen Filipijnen (1)
 13. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bicaba hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bicaba in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bicaba de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bicaba een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Bicaba enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bicaba. Dit komt doordat de achternaam Bicaba vaak mutaties heeft ondergaan.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bicaba, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bicaba, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bicaba met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Bacab
 2. Basabe
 3. Bigby
 4. Bigsby
 5. Bisbe
 6. Bisby
 7. Bixby
 8. Bizub
 9. Bousba
 10. Buckby
 11. Bichop
 12. Bikova
 13. Bousaba
 14. Bachabi
 15. Bokoba
 16. Bugabo
 17. Bascabe
 18. Bickova
 19. Bikebi
 20. Bojba
 21. Bocobo
 22. Backof
 23. Bacup
 24. Bagby
 25. Bagsby
 26. Bakaev
 27. Basave
 28. Basobe
 29. Bassabe
 30. Bescape
 31. Bickoff
 32. Bigbee
 33. Bigbie
 34. Bigboy
 35. Bisbee
 36. Bisbey
 37. Bischof
 38. Bischop
 39. Biship
 40. Bishop