Achternaam BicakaniMeer weten over de achternaam Bicakani is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bicakani in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bicakani leven.

De Bicakani achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bicakani, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bicakani zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bicakani

Bekijk kaart van de achternaam Bicakani

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bicakani ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bicakani draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bicakani die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bicakani vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bicakani zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bicakani onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bicakani in de wereld

 1. Albanië Albanië (15)
 2. België België (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bicakani hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bicakani in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bicakani de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bicakani een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bicakani stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bicakani.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bicakani hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bicakani maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Bisagni
 2. Bisagna
 3. Bisignani
 4. Bisogni
 5. Baccagini
 6. Basagana
 7. Biscaccianti
 8. Bisignano
 9. Bisogno
 10. Boccasino
 11. Bochsen
 12. Boucekine
 13. Bozesan
 14. Buchignani
 15. Bizkaigana
 16. Bozykian
 17. Bokagna
 18. Bazikyan
 19. Bojukyan
 20. Bagagnan
 21. Bogason
 22. Busignani
 23. Boccaccini
 24. Basaganas
 25. Bogagon
 26. Bassagana
 27. Bachchan
 28. Boccassini
 29. Bojikian
 30. Bisognin
 31. Boccasanta
 32. Bashkimi
 33. Bachasson
 34. Bagaoisan
 35. Baquijano
 36. Basagaña
 37. Bassaganya
 38. Bassignani
 39. Bogosian
 40. Bosacoma