Achternaam BichelMeer weten over de achternaam Bichel is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bichel in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bichel leven.

De Bichel achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bichel, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bichel zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bichel

Bekijk kaart van de achternaam Bichel

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bichel ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bichel draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bichel die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bichel vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bichel zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bichel onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bichel in de wereld

 1. Duitsland Duitsland (401)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (246)
 3. Wit-Rusland Wit-Rusland (234)
 4. Australië Australië (149)
 5. Canada Canada (148)
 6. Denemarken Denemarken (76)
 7. Frankrijk Frankrijk (63)
 8. Roemenië Roemenië (58)
 9. Rusland Rusland (58)
 10. Polen Polen (51)
 11. Brazilië Brazilië (20)
 12. Oekraïne Oekraïne (12)
 13. Liberia Liberia (11)
 14. Luxemburg Luxemburg (7)
 15. Mexico Mexico (7)
 16. Zweden Zweden (7)
 17. Filipijnen Filipijnen (5)
 18. Israël Israël (4)
 19. India India (4)
 20. Engeland Engeland (3)
 21. Noorwegen Noorwegen (2)
 22. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 23. Armenië Armenië (1)
 24. België België (1)
 25. Italië Italië (1)
 26. Nigeria Nigeria (1)
 27. Slowakije Slowakije (1)
 28. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bichel hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bichel in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bichel de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bichel een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Bichel hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bichel maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Bichel veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Bichel, zoals we kunnen zien.

 1. Bechel
 2. Bickel
 3. Bischel
 4. Bishel
 5. Buchel
 6. Bachelu
 7. Backel
 8. Beachel
 9. Becel
 10. Beckel
 11. Beischel
 12. Beshel
 13. Bickell
 14. Biclea
 15. Biegel
 16. Biesel
 17. Bikel
 18. Bisel
 19. Bissel
 20. Bixel
 21. Buchele
 22. Bucheli
 23. Buckel
 24. Buechel
 25. Buschel
 26. Büchel
 27. Bocel
 28. Bachal
 29. Beschel
 30. Buchell
 31. Beuchel
 32. Bishell
 33. Bushel
 34. Bacal
 35. Bacall
 36. Bacelo
 37. Bachelli
 38. Bachle
 39. Backiel
 40. Bacle