Achternaam BundervoetMeer weten over de achternaam Bundervoet is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Bundervoet in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Bundervoet leven.

De Bundervoet achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Bundervoet, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Bundervoet zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Bundervoet

Bekijk kaart van de achternaam Bundervoet

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Bundervoet ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Bundervoet draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Bundervoet die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Bundervoet vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Bundervoet zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Bundervoet onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Bundervoet in de wereld

 1. België België (211)
 2. Frankrijk Frankrijk (2)
 3. Nederland Nederland (2)
 4. Griekenland Griekenland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Bundervoet hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Bundervoet in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Bundervoet de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Bundervoet een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bundervoet. Dit komt doordat de achternaam Bundervoet vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Bundervoet stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Bundervoet.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Bundervoet, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Bundervoet, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Bundervoet met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Banderet
 2. Bundere
 3. Bunderson
 4. Banderer
 5. Bandero
 6. Bendert
 7. Bindert
 8. Bonderer
 9. Bonderson
 10. Bundrage
 11. Bundrant
 12. Bundren
 13. Bundrock
 14. Bondoret
 15. Bander
 16. Bandera
 17. Banderas
 18. Bandres
 19. Bandro
 20. Benadero
 21. Bender
 22. Benderman
 23. Benders
 24. Bendersky
 25. Bendure
 26. Binder
 27. Binderup
 28. Bondart
 29. Bonder
 30. Bondurant
 31. Bonduro
 32. Bundra
 33. Bundrick
 34. Bundridge
 35. Bundrum
 36. Bunodiere
 37. Buntrock
 38. Bunader
 39. Benderrah
 40. Bondarev