Achternaam CavenaghiMeer weten over de achternaam Cavenaghi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Cavenaghi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Cavenaghi leven.

De Cavenaghi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Cavenaghi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Cavenaghi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Cavenaghi

Bekijk kaart van de achternaam Cavenaghi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Cavenaghi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Cavenaghi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Cavenaghi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Cavenaghi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Cavenaghi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Cavenaghi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Cavenaghi in de wereld

 1. Italië Italië (1779)
 2. Brazilië Brazilië (947)
 3. Argentinië Argentinië (233)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (15)
 5. Zwitserland Zwitserland (12)
 6. Frankrijk Frankrijk (9)
 7. Duitsland Duitsland (7)
 8. Canada Canada (4)
 9. Colombia Colombia (2)
 10. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (2)
 11. Spanje Spanje (1)
 12. Engeland Engeland (1)
 13. Griekenland Griekenland (1)
 14. Guatemala Guatemala (1)
 15. Ierland Ierland (1)
 16. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Cavenaghi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Cavenaghi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Cavenaghi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Cavenaghi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Cavenaghi enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Cavenaghi. Dit komt doordat de achternaam Cavenaghi vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Cavenaghi veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Cavenaghi, zoals we kunnen zien.

 1. Cavenagh
 2. Cavanagh
 3. Cavenago
 4. Cavenaugh
 5. Cavanaugh
 6. Cavanogh
 7. Cabanach
 8. Capanaga
 9. Cavaniglia
 10. Caveness
 11. Cavens
 12. Covenas
 13. Cavanas
 14. Cabansag
 15. Capeans
 16. Caponegro
 17. Caponigro
 18. Cavaness
 19. Cavanzo
 20. Caviness
 21. Cavins
 22. Cavness
 23. Copenhagen
 24. Cvengros
 25. Cabanas
 26. Caifeng
 27. Cavanes
 28. Cabango
 29. Cabanga
 30. Cobenas
 31. Cobanaqi
 32. Civensky
 33. Capomassi
 34. Capenko
 35. Capanegra
 36. Cabanes
 37. Cabanias
 38. Cabanis
 39. Cabaniss
 40. Cabannas