Achternaam ChtiarMeer weten over de achternaam Chtiar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Chtiar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Chtiar leven.

De Chtiar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Chtiar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Chtiar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Chtiar

Bekijk kaart van de achternaam Chtiar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Chtiar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Chtiar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Chtiar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Chtiar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Chtiar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Chtiar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Chtiar in de wereld

 1. Spanje Spanje (19)
 2. België België (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Chtiar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Chtiar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Chtiar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Chtiar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Chtiar enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Chtiar hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Chtiar maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Chtiar veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Chtiar, zoals we kunnen zien.

 1. Chatar
 2. Citier
 3. Chodar
 4. Chedar
 5. Chter
 6. Catar
 7. Cotar
 8. Cotier
 9. Cadar
 10. Cadier
 11. Catari
 12. Cater
 13. Cather
 14. Cator
 15. Catter
 16. Cattor
 17. Cedar
 18. Chader
 19. Chater
 20. Cheder
 21. Chitaro
 22. Chodor
 23. Chouitar
 24. Citara
 25. Cother
 26. Cotoara
 27. Cotor
 28. Cotter
 29. Cottier
 30. Coutier
 31. Cutter
 32. Citria
 33. Cautar
 34. Cuttier
 35. Cuter
 36. Chatara
 37. Chadare
 38. Cetara
 39. Chetra
 40. Chador