Achternaam CluerMeer weten over de achternaam Cluer is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Cluer in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Cluer leven.

De Cluer achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Cluer, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Cluer zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Cluer

Bekijk kaart van de achternaam Cluer

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Cluer ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Cluer draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Cluer die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Cluer vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Cluer zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Cluer onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Cluer in de wereld

 1. Engeland Engeland (333)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (262)
 3. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (41)
 4. Australië Australië (33)
 5. Canada Canada (32)
 6. Schotland Schotland (17)
 7. Zweden Zweden (11)
 8. Wales Wales (5)
 9. Frankrijk Frankrijk (1)
 10. Noord-Ierland Noord-Ierland (1)
 11. Guernsey Guernsey (1)
 12. Ierland Ierland (1)
 13. Jamaica Jamaica (1)
 14. Libanon Libanon (1)
 15. Nederland Nederland (1)
 16. Qatar Qatar (1)
 17. Rusland Rusland (1)
 18. Turkije Turkije (1)
 19. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (1)
 20. Zimbabwe Zimbabwe (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Cluer hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Cluer in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Cluer de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Cluer een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Cluer hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Cluer maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Cluer veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Cluer, zoals we kunnen zien.

 1. Clauer
 2. Cleer
 3. Cler
 4. Cloer
 5. Clur
 6. Caler
 7. Calier
 8. Caller
 9. Celier
 10. Celler
 11. Ciller
 12. Claar
 13. Clair
 14. Clar
 15. Clarr
 16. Claur
 17. Clear
 18. Cleere
 19. Clere
 20. Cleri
 21. Clery
 22. Cloar
 23. Clor
 24. Clower
 25. Clure
 26. Coler
 27. Colier
 28. Coller
 29. Colyer
 30. Culler
 31. Ckler
 32. Clauor
 33. Clour
 34. Clewer
 35. Calera
 36. Caleri
 37. Calero
 38. Callar
 39. Callear
 40. Calleri