Achternaam CokesMeer weten over de achternaam Cokes is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Cokes in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Cokes leven.

De Cokes achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Cokes, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Cokes zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Cokes

Bekijk kaart van de achternaam Cokes

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Cokes ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Cokes draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Cokes die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Cokes vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Cokes zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Cokes onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Cokes in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (302)
 2. Engeland Engeland (39)
 3. Canada Canada (37)
 4. Brazilië Brazilië (15)
 5. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (15)
 6. België België (7)
 7. Griekenland Griekenland (1)
 8. Indonesië Indonesië (1)
 9. India India (1)
 10. Jamaica Jamaica (1)
 11. Liberia Liberia (1)
 12. Tunesië Tunesië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Cokes hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Cokes in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Cokes de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Cokes een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Cokes enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Cokes stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Cokes.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Cokes hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Cokes maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Cokes veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Cokes, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Cokes, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Cokes, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Cokes met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Cockes
 2. Coges
 3. Cookes
 4. Coses
 5. Cakes
 6. Caces
 7. Cases
 8. Cazes
 9. Chukes
 10. Ciges
 11. Cijes
 12. Cochs
 13. Cocis
 14. Cocos
 15. Cogues
 16. Cookus
 17. Cosas
 18. Cozas
 19. Cajes
 20. Cakas
 21. Cogez
 22. Cocus
 23. Cacek
 24. Cacos
 25. Cajas
 26. Casas
 27. Casces
 28. Caseus
 29. Casis
 30. Casses
 31. Casus
 32. Cazas
 33. Cazos
 34. Cecos
 35. Cejas
 36. Cekic
 37. Cesis
 38. Chakos
 39. Chozas
 40. Ciosek