Achternaam CorstjensMeer weten over de achternaam Corstjens is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Corstjens in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Corstjens leven.

De Corstjens achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Corstjens, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Corstjens zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Corstjens

Bekijk kaart van de achternaam Corstjens

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Corstjens ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Corstjens draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Corstjens die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Corstjens vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Corstjens zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Corstjens onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Corstjens in de wereld

 1. België België (744)
 2. Nederland Nederland (547)
 3. Engeland Engeland (15)
 4. Frankrijk Frankrijk (8)
 5. Brazilië Brazilië (3)
 6. Maleisië Maleisië (3)
 7. Duitsland Duitsland (2)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 9. Ierland Ierland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Corstjens hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Corstjens in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Corstjens de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Corstjens een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Corstjens stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Corstjens.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Corstjens hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Corstjens maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Carstens
 2. Corsten
 3. Carsten
 4. Corstiaans
 5. Cerstiaens
 6. Corstan
 7. Corston
 8. Carstairs
 9. Carstanjen
 10. Carstea
 11. Carstensen
 12. Carston
 13. Chrestien
 14. Christen
 15. Christiaens
 16. Christians
 17. Cirstea
 18. Cirstian
 19. Cirstina
 20. Corrojedo
 21. Corsette
 22. Crestes
 23. Christien
 24. Corstanje
 25. Cristiaens
 26. Christene
 27. Chrstine
 28. Curston
 29. Cristians
 30. Carset
 31. Cereste
 32. Chrestensen
 33. Chrestman
 34. Christain
 35. Christakis
 36. Christakos
 37. Christan
 38. Christe
 39. Christel
 40. Christensen